Slow Cooking BBQ-Ribs

Slow Cooking BBQ-Ribs

3.9 24 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
4 Portionen

Składniki

Barbecue-Sauce
  • Knoblauchzehen
    3
  • Öl
    20 g
  • passierte Tomaten
    250 g
  • Wasser
    120 g
  • Weißweinessig
    90 g
  • Vollrohrzucker
    70 g
  • Senf
    70 g
  • Worcester-Sauce
    30 g
  • Chilipulver
    1 - 1 ½ TL
  • Paprika de la Vera
    2 TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Salz
    1 TL
Rippchen und Fertigstellung
  • Spareribs in Stücken (3 x 10 cm), siehe Tipp
    700 g
  • Ingwer, frisch in dünnen Scheiben (2 mm)
    15 g
  • Wasser
    400 g
  • Kartoffeln in Stücken (3 cm)
    600 g
  • Salz
    ½ TL
  • Öl zum Braten

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 991 kcal / 4148 kJ
Białko 42 g
Tłuszcz 76 g
Węglowodany 32 g
Błonnik 6.4 g
Tłuszcz nasycony 20 g
Sód 1591 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...