
Urządzenia i Akcesoria
Slow Cooking BBQ-Ribs
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
4 Portionen
Składniki
Barbecue-Sauce
-
Knoblauchzehen3
-
Öl20 g
-
passierte Tomaten250 g
-
Wasser120 g
-
Weißweinessig90 g
-
Vollrohrzucker70 g
-
Senf70 g
-
Worcester-Sauce30 g
-
Chilipulver1 - 1 ½ TL
-
Paprika de la Vera2 TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Salz1 TL
Rippchen und Fertigstellung
-
Spareribs in Stücken (3 x 10 cm), siehe Tipp700 g
-
Ingwer, frisch in dünnen Scheiben (2 mm)15 g
-
Wasser400 g
-
Kartoffeln in Stücken (3 cm)600 g
-
Salz½ TL
-
Öl zum Braten
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
991 kcal /
4148 kJ
Białko
42 g
Tłuszcz
76 g
Węglowodany
32 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
20 g
Sód
1591 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® TM6
44 Przepisy
Niemcy
Niemcy