Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
5
g d'huile végétale
lub 5 g d'huile d'olive - 200 g de poitrine de porc en tranches (5 cm x 0,5 cm), essuyée avec du papier absorbant
- Wartości odżywcze
- na 200 g
- Kalorie
- 2374 kJ / 567 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 47 g
- Tłuszcz nasycony
- 19 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 120 mg
Alternatywne przepisy
Rissoler 200 g de courgettes
20 Min
Dorer 250 g de poulet en lanières
15 Min
Rissoler lardons et champignons
20 Min
Dorer des oignons avec des lanières de porc
15 Min
Dorer 250 g de porc en lanières
15 Min
Dorer 200 g d'oignons
25 Min
Faire sauter du chorizo
10 Min
Dorer 250 g de porc en cubes
15 Min
Dorer du poivron rouge et des oignons avec des lanières de bœuf
25 Min
Rissoler 300 g de champignons frais
25 Min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25 Min
Dorer légèrement des haricots verts
25 Min