Chili de bœuf cétogène

Chili de bœuf cétogène

3.3 6 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
5 portions

Składniki

  • 3 piments poblano frais
    3 petits poivrons, frais
  • 3 piments séchés égrainés
  • 1 ½ c. à café de piment en poudre
  • 1 ½ c. à café de paprika fumé, moulu
  • 1 ½ c. à café de cumin en poudre
  • 1 c. à café d'origan déshydraté
  • ½ c. à café de cannelle en poudre
  • 1 - 2 c. à café de gros sel
  • ½ c. à café de poivre noir moulu
  • 3 gousses d'ail
  • 115 g de lard fumé sans sucre, coupé en morceaux
  • 230 g d'oignons coupés en quatre
  • 15 g d'huile d'avocat
    15 d'huile végétale
  • 900 g de viande de bœuf hachée
  • 800 g de purée de tomates en conserve

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 858 kcal / 3590 kJ
Białko 53 g
Tłuszcz 63 g
Węglowodany 21 g
Błonnik 6 g
Tłuszcz nasycony 22 g
Sód 1005 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...