Urządzenia i Akcesoria
Drunken Herbal Prawns
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 4 godz. 55 min
6 portions
Składniki
-
medium-sized prawns deveined and patted dry with paper towels800 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)350 g
-
salt1 ½ tsp
-
sugar½ tsp
-
fresh ginger cut in thin strips3 cm
-
water150 g
-
black rice vinegar (opcjonalnie)10 g
-
Chinese red dates rinsed and pitted10
-
dang gui (Chinese angelica root) cut in slices10 g
-
wolfberries (goji) soaked to soften1 tbsp
-
chicken stock powder2 tsp
-
fresh coriander chopped, to garnish1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1982 mg
Białko
24 g
Kalorie
878 kJ /
210 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Reunion Dishes
13 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1h
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Yam Rice
45min
Taiwanese three cup chicken
20min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Rice Wine Chicken
30min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min