Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
TM6 TM5

Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew

5.0 (2 oceny)

Składniki

  • 2 garlic cloves
  • 40 g shallots
  • 10 g old ginger, cut in thin slices
  • 1 cinnamon stick
  • 1 star anise
  • 20 g cooking oil
  • 600 g whole chicken legs, (approx. 2 legs), preferably kampung chicken, cut in pieces (4-5 cm)
  • 8 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, stems removed
  • 500 g water
  • 3 dried scallops, large-sized, soaked to soften
  • 6 abalones, small-sized, soaked and cleaned (see tips)
  • 1 tbsp oyster sauce
  • 2 tbsp light soy sauce
  • 1 ½ tsp salt
  • 1 ½ tsp dark soy sauce
  • 1100 g chicken stock
  • 200 g dried sea cucumbers, soaked to soften and cleaned, cut in pieces
  • 15 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
  • 50 g broccoli florets, boiled

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
686 kJ / 164 kcal
Białko
18 g
Węglowodany
8 g
Tłuszcz
7 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
1 g
Sód
1527 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy