![Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6a706a06-5495-4fb9-b8ff-7e187036fbf4/Derivates/37a87970-fb77-4c07-951e-4bf981bed46c.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 garlic cloves
- 40 g shallots
- 10 g old ginger, cut in thin slices
- 1 cinnamon stick
- 1 star anise
- 20 g cooking oil
- 600 g whole chicken legs, (approx. 2 legs), preferably kampung chicken, cut in pieces (4-5 cm)
- 8 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, stems removed
- 500 g water
- 3 dried scallops, large-sized, soaked to soften
- 6 abalones, small-sized, soaked and cleaned (see tips)
- 1 tbsp oyster sauce
- 2 tbsp light soy sauce
- 1 ½ tsp salt
- 1 ½ tsp dark soy sauce
- 1100 g chicken stock
- 200 g dried sea cucumbers, soaked to soften and cleaned, cut in pieces
- 15 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 50 g broccoli florets, boiled
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 686 kJ / 164 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 1527 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 dk
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1j 15 menit
Teochew Seafood Porridge
45 dk
Mock Fin Soup
35 min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10 min.
White Radish Pork Rib Soup
3h
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Chicken porridge with century egg
30 min
Braised Chicken with Mushroom
1 Std. 30 Min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Fast and easy stir fried mee hoon
20 min