Urządzenia i Akcesoria
Steamed Chicken with Dang Gui
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
fresh ginger cut into thin slices40 - 50 g
-
chicken with skin and bone, cut in pieces (2-3 cm)500 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)30 g
-
light soy sauce20 g
-
oyster sauce10 g
-
wolfberries (goji) rinsed2 tsp
-
dang gui (Chinese angelica root)5 slices
-
sesame oil dark (roasted)¼ tsp
-
salt adjust to taste1 tsp
-
Chinese red dates pitted10
-
water800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24 g
Kalorie
1423 kJ /
340 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Salted Chicken
5 godz. 10 min
Rice Wine Chicken
30 min
Yam Rice
45 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Chicken porridge with century egg
30 min