Urządzenia i Akcesoria
Steamed Chicken with Dang Gui
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
fresh ginger cut into thin slices40 - 50 g
-
chicken with skin and bone, cut in pieces (2-3 cm)500 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)30 g
-
light soy sauce20 g
-
oyster sauce10 g
-
wolfberries (goji) rinsed2 tsp
-
dang gui (Chinese angelica root)5 slices
-
sesame oil dark (roasted)¼ tsp
-
salt adjust to taste1 tsp
-
Chinese red dates pitted10
-
water800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24 g
Kalorie
1423 kJ /
340 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Salted Chicken
5 godz. 10 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Rice Wine Chicken
30 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Braised Yee Mee
30 min