Urządzenia i Akcesoria
Bitter Gourd Salted Vege Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
5 portions
Składniki
-
water2200 g
-
pork neck bones cut in pieces (4 cm)400 g
-
salted vegetables (hum choi) rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (3 cm)250 g
-
carrots cut in slices50 g
-
bitter gourd cut in strips (1 cm), core removed250 g
-
salted plum in brine, pitted1
-
yellow onions cut in wedges80 g
-
fresh ginger slices3
-
wolfberries (goji)20 g
-
salt1 pinch
-
white pepper powder1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
419 mg
Białko
23 g
Kalorie
941 kJ /
225 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Pumpkin Soup
25 min
Sea Coconut Braised Fish Maw Soup
25 godz. 10 min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Chicken porridge with century egg
30 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Stir-fried vegetables
10 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Tomato-egg soup
20 min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min