Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 - 2 pomfrets (total 500-600 g), gutted and descaled, scored at both sides (see tips)
- ½ tsp salt
- ¼ tsp white pepper powder
- 80 g tomatoes, cut in wedges
- 50 g fresh ginger, cut in thin strips
- 1 fresh red chilli, cut in pieces (1 cm)
- 100 g silky tofu, cut in cubes (1 cm)
- 3 garlic cloves
- 20 g oil
- 1300 g water
- 100 g salted vegetable (hum choi), cut in thin strips (0.5 cm)
- 2 sour plums in brine
- 1 tbsp fish sauce
- 3 dried Chinese mushrooms, soaked to soften, cut in thin slices (0.5 cm)
- ½ tsp sugar
- 2 tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 120 g mee hoon (rice vermicelli)
- 1 sprig spring onion, chopped, to garnish
- 1 sprig fresh coriander, leaves only, chopped, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1243 kJ / 297 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 44 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Fast and easy stir fried mee hoon
20min
Chicken porridge with century egg
30min
Teochew Seafood Porridge
45min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45min
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Mapo tofu
15min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30 min
Tomato-egg soup
20min
Stir fried broccoli with carrot
15min