Urządzenia i Akcesoria
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
pomfrets (total 500-600 g), gutted and descaled, scored at both sides (see tips)1 - 2
-
salt½ tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
tomatoes cut in wedges80 g
-
fresh ginger cut in thin strips50 g
-
fresh red chilli cut in pieces (1 cm)1
-
silky tofu cut in cubes (1 cm)100 g
-
garlic cloves3
-
oil20 g
-
water1300 g
-
salted vegetable (hum choi) cut in thin strips (0.5 cm)100 g
-
sour plums in brine2
-
fish sauce1 tbsp
-
dried Chinese mushrooms soaked to soften, cut in thin slices (0.5 cm)3
-
sugar½ tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)2 tbsp
-
mee hoon (rice vermicelli)120 g
-
spring onion chopped, to garnish1 sprig
-
fresh coriander leaves only, chopped, to garnish1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
14 g
Kalorie
1243 kJ /
297 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Asian All-in-One
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
Mapo tofu
15 min
Chicken porridge with century egg
30 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Rice Wine Chicken
30 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Chai Buey
1 godz. 45 min
Teochew Seafood Porridge
45 min