Urządzenia i Akcesoria
Hakka Yam Abacus
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
5 portions
Składniki
-
water2700 g
-
yam (taro roots) peeled, cut in cubes (2 cm)500 g
-
salt3 tsp
-
tapioca flour150 g
-
garlic cloves8
-
shallots20 g
-
dried shrimp soaked in hot water for 30 minutes15 g
-
cooking oil plus 2 tbsp30 g
-
dried shredded squid soak in hot water for 30 minutes10 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed, cut in thin slices4
-
dried black fungus soaked to soften, cut in thin strips3
-
minced pork100 g
-
oyster sauce1 tbsp
-
dark sesame oil roasted1 tsp
-
dark soy sauce½ tsp
-
white pepper powder½ tsp
-
fresh red chilli julienned1
-
spring onions chopped2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1553 mg
Białko
11 g
Kalorie
2013 kJ /
409 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Reunion Dishes
13 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Sesame Crème
10 min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 godz. 15 min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Mapo tofu
15 min
Braised pork belly
55 min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Yam Rice
45 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min