Urządzenia i Akcesoria
Rice Wine Chicken
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
sesame oil40 g
-
fresh ginger shredded100 g
-
kampung chicken with skin and bone, cut in pieces (3-4 cm)1200 g
-
dried black fungi soaked to soften, shredded20 g
-
glutinous rice wine500 g
-
salt2 tsp
-
lump sugar (opcjonalnie)1 tsp
-
wolfberries (goji)20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
38 g
Kalorie
2000 kJ /
478 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Buddha's Delight
55 Min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 Std. 10 Min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Braised pork belly
55 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Yam Rice
45 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Salted Chicken
5 Std. 10 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min