Pig's Stomach And White Pepper Soup

Pig's Stomach And White Pepper Soup

4.0 3 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
5 portions

Składniki

  • pig’s stomach (approx. 450 g)
    1
  • salt
    2 - 3 pinches
  • white peppercorns (8 g)
    2 ½ tsp
  • water
    1700 g
  • whole chicken leg (approx. 350 g), with skin and bone
    1
  • Chinese dang gui (Chinese angelica roots), sliced
    8 g
  • fresh coriander roots and leaves separated
    2 sprigs
  • Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
    15 g
  • wolfberries (goji)
    12 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 211 kcal / 883 kJ
Białko 25 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 1 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Sód 119 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...