Urządzenia i Akcesoria
Pig's Stomach And White Pepper Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
5 portions
Składniki
-
pig’s stomach (approx. 450 g)1
-
salt2 - 3 pinches
-
white peppercorns (8 g)2 ½ tsp
-
water1700 g
-
whole chicken leg (approx. 350 g), with skin and bone1
-
Chinese dang gui (Chinese angelica roots), sliced8 g
-
fresh coriander roots and leaves separated2 sprigs
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)15 g
-
wolfberries (goji)12 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
119 mg
Białko
25 g
Kalorie
883 kJ /
211 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min
Pork Belly In Shrimp Paste
55 Min
Long Bean Rice
1 Std. 10 Min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Braised pork belly
55 Min
Dried Shrimp Sambal
55 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 Std. 25 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min