Urządzenia i Akcesoria
Pig's Stomach And White Pepper Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
5 portions
Składniki
-
pig’s stomach (approx. 450 g)1
-
salt2 - 3 pinches
-
white peppercorns (8 g)2 ½ tsp
-
water1700 g
-
whole chicken leg (approx. 350 g), with skin and bone1
-
Chinese dang gui (Chinese angelica roots), sliced8 g
-
fresh coriander roots and leaves separated2 sprigs
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)15 g
-
wolfberries (goji)12 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
119 mg
Białko
25 g
Kalorie
883 kJ /
211 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Hakka Yam Abacus
20min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Salted Fish Pork Belly
30min
Braised pork belly
55min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Yam Rice
45min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min