Urządzenia i Akcesoria
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
cooking oil30 g
-
fresh ginger cut in slices10 g
-
spring onion cut in 3 cm pieces2 sprigs
-
fresh prawn whiskers removed400 g
-
salt1 tsp
-
light soy sauce1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tbsp
-
sugar30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
801 kJ /
191 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 Std.
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 Min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 Std. 10 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Oil-free honey chicken wings
50 Min
Cantonese Steamed Fish
40 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Ginger sesame oil chicken
25 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Braised Chicken with Mushroom
1 Std. 30 Min
Stir fried broccoli with carrot
15 Min