Urządzenia i Akcesoria
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
cooking oil30 g
-
fresh ginger cut in slices10 g
-
spring onion cut in 3 cm pieces2 sprigs
-
fresh prawn whiskers removed400 g
-
salt1 tsp
-
light soy sauce1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tbsp
-
sugar30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
801 kJ /
191 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Stir Fried Whole Fish
20 min
Braised Rice Wine Fish
20 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Braised Yee Mee
30 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min
Lemon Chicken
25 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min