Insalata di riso, frittata e verdure

Insalata di riso, frittata e verdure

4.1 24 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 550 g di zucchine a rondelle sottili
  • 2 cucchiai di curry in polvere
  • 1 pizzico di sale
  • 1000 g di acqua salata
  • 4 uova (da 60 g circa)
  • 40 g di pecorino grattugiato
  • 300 g di riso Parboiled (cottura 14 min.) sciacquato e scolato
  • 1 rametto di origano fresco gli aghi lavati e asciugati
    1 cucchiaino di origano secco
  • 3 - 4 cucchiai di maionese come da Libro Base
  • 300 g di pomodorini in quarti

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 527 kcal / 2206 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 23.5 g
Węglowodany 65 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...