Insalata di riso, frittata e verdure

Insalata di riso, frittata e verdure

4.2 22 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di zucchine a rondelle sottili
    550 g
  • di curry in polvere
    2 cucchiai
  • di sale
    1 pizzico
  • di acqua salata
    1000 g
  • uova (da 60 g circa)
    4
  • di pecorino grattugiato
    40 g
  • di riso Parboiled (cottura 14 min.) sciacquato e scolato
    300 g
  • di origano fresco gli aghi lavati e asciugati
    1 rametto
    1 cucchiaino di origano secco
  • di maionese come da Libro Base
    3 - 4 cucchiai
  • di pomodorini in quarti
    300 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 527 kcal / 2206 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 23.5 g
Węglowodany 65 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...