Insalata di riso selvaggio

Insalata di riso selvaggio

4.4 16 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
10 porzioni

Składniki

  • 1200 g di acqua
  • 2 cucchiaino di sale
  • 300 g di riso misto (con riso selvaggio)
  • 100 g di piselli surgelati
  • 100 g di zucchine a tocchetti (5 mm)
  • 400 g di verdure miste a piacere (es. 200 g di carote e 100 g di sedano) a tocchetti (5 mm)
  • 3 rametti di prezzemolo le foglioline lavate e asciugate
  • ¼ cucchiaino di pepe nero macinato
  • 60 g di aceto balsamico
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato a pezzi

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 230 kcal / 963 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 28 g
Błonnik 2.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...