Orzotto alla marinara
TM6 TM5 TM31

Orzotto alla marinara

4.2 (26 ocen)

Składniki

  • 30 g di scalogno a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di pesce misto per zuppa surgelato (cozze, vongole, seppioline,...), decongelato
  • 320 g di orzo perlato (cottura 12 minuti)
  • 50 g di vino bianco secco
  • 500 g di acqua
  • 100 g di passata di pomodoro
  • 1 cucchiaino di sale

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1085.4 kJ / 259.3 kcal
Białko
10 g
Węglowodany
28.3 g
Tłuszcz
9.9 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Błonnik
3.3 g
Sód
585.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy