Coppe di gamberi e fagioli cannellini

Coppe di gamberi e fagioli cannellini

4.5 32 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • di acqua
    300 g
  • di gamberetti sgusciati privati delle interiora e lavati
    400 g
  • cubetti di ghiaccio
    10 cubetti
  • spicchio di aglio
    1
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    3 rametti
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di pomodori ciliegino a metà
    200 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe macinato
    1 pizzico
  • di fagioli cannellini in scatola sgocciolati e sciacquati
    460 g

Wartości odżywcze na 4 porzioni

Kalorie 958 kcal / 4008 kJ
Białko 96 g
Tłuszcz 36.8 g
Węglowodany 64.8 g
Błonnik 26.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...