Wersje kompatybilne
Insalata di patate e salmone profumata all'aneto
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di filetti di salmone fresco, senza la pelle
- 2 limoni, preferibilmente biologici, il succo spremuto fresco
- 4 cucchiaini di aneto fresco sminuzzato
- 3 pizzichi di pepe macinato
- 500 g di acqua
- 300 g di patate, pelate e a dadini (1 cm)
- 150 g di panna acida
- 1 cucchiaino di salsa di senape
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cetriolo a pezzi (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1841 kJ / 440 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmone al vapore con broccoli, riso e salsa all'aneto
50 Min
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50 Min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 Min
Salmone con broccoli e grano saraceno
40 Min
Filetti di orata con crema di peperoni
1 godz. 40 min
Insalata di zucchine e asparagi
35 Min
Finocchi ripieni al cous cous
1h
Scorfano in crosta di zucchine alla menta
1 godz. 20 min
Filetti di pesce persico con polenta di mais fresco
1 Std. 5 Min
Insalata di patate e verdure con pollo
1 Std. 15 Min
Pesce spada alla vaniglia e pepe rosa
55 Min
Pesce al vapore con verdure miste
1 godz. 20 min