Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di uvetta
- 1200 g di acqua salata
- 400 g di peperoni, a listarelle
- 75 - 100 g di capperi sott'aceto dissalati
- 300 g di riso Thaibonnet Parboiled (cottura 14 min.)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di cipolle a fettine sottili
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1783 kJ / 426 kcal
- Białko
- 7.1 g
- Węglowodany
- 86.1 g
- Tłuszcz
- 8.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caponata di mele
50 Min
Riso Kashmiri
30 Min
Pilaf di lenticchie e bulgur con la zucca
1óra
Bulgur alle verdure e menta
35p
Insalata di broccoli con bacche di goji
10p
Insalata di riso nero al profumo di cannella
45 Min
Involtini di seitan alle verdure e formaggio di riso
40 Min
Quinoa germogliata con verdure raw
51 godz. 25 min
Insalata di lenticchie verdi, arance e zenzero
40 Min
Pasta integrale di farro alla lattuga
40 Min
Insalata di lenticchie e menta
3 godz. 55 min
Verdure al curry
1óra