Insalata di riso Thai con uvetta e peperoni

Insalata di riso Thai con uvetta e peperoni

4.0 8 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • 100 g di uvetta
  • 1200 g di acqua salata
  • 400 g di peperoni a listarelle
  • 75 - 100 g di capperi sott'aceto dissalati
  • 300 g di riso Thaibonnet Parboiled (cottura 14 min.)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 40 g di cipolle a fettine sottili

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 426 kcal / 1783 kJ
Białko 7.1 g
Tłuszcz 8.3 g
Węglowodany 86.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...