Crema di formaggio alla barbabietola

Crema di formaggio alla barbabietola

4.6 5 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 Ricetta completa

Składniki

  • ½ mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 25 g di rafano fresco sbucciato e a pezzi
  • 150 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
  • 200 g di formaggio fresco spalmabile
  • ¼ di cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • fette di pane nero tostate, a piacere

Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa

Kalorie 738 kcal / 3090 kJ
Białko 24 g
Tłuszcz 66 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...