Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 25 g di rafano fresco, sbucciato e a pezzi
- 150 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- fette di pane nero tostate, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 3090 kJ / 738 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 66 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema di finocchi
35min
Paté di funghi
1 Std. 30 Min
Crostini con crema piccante ai ceci
40min
Purè di patate e barbabietola
50min
Salsa ricotta, basilico e miele
15min
Tapenade al tonno
10min
Salatini alla curcuma e salsa al tonno
1 Std. 10 Min
Insalata russa di rape rosse e maionese allo zenzero
40min
Bicchierini ai tre peperoni
55 min
Biscotti salati con olive nere e semi di chia
1 Std. 30 Min
Pesto di mandorle e tofu (vegan)
15min
Tartine tonno e ceci
30min