Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 25 g di rafano fresco, sbucciato e a pezzi
- 150 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- fette di pane nero tostate, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 3090 kJ / 738 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 66 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gnocchi alla romana al pepe nero con radicchio e speck
2h 10min
Succo rinvigorente allo zenzero, miele e limone
10min
Lasagne al pesto, patate e fagiolini
2h
Polpettine di uva e formaggio ai pistacchi
45 Min
Crostini di pane di segale con mele e Montasio
30 Min
Gratin di zucca e castagne
1h 10min
Canapè di anguria con feta e noci
20 Min
Sorbetto albicocca e kiwi
15 Min
Gelato ai cachi
15 Min
Sorbetto al kiwi
20 Min
Cocktail agli agrumi
40min
Aperitivo al sedano
10min