Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 rametti di finocchietto selvatico fresco, lavati
- 1 rametto di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino raso di timo secco
- 1 pizzico di semi di anice
- 1 cucchiaio di grani di pepe rosso
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di succo di arancia, spremuto fresco e filtrato
- 1 cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 1945 kJ / 465 kcal
- Białko
- 2.6 g
- Węglowodany
- 22.6 g
- Tłuszcz
- 40.5 g
- Błonnik
- 1.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1 godz. 40 min
Caponata di pesce spada e melanzane
1 Std. 30 Min
Cheesecake in vasetto al caprino e curry con gamberi
10h
Tegamini di cipolle e alici
1h
Canederli dolci, salsa alle prugne e zabaione (Bimby Friend)
55 Min
Pasta integrale con crema di fave
40 Min
Cous cous delle Lipari ai frutti di mare e capperi
1h
Stufato di agnello con finocchi
55 Min
Concentrato di pomodoro
10min
Marinatura per la selvaggina
20 min
Tagliatelle di castagne al pesto di noci (senza glutine)
1 godz. 20 min
Bicchiere di polenta con ragù
1h 45min