Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bocconcini di salsiccia
- 1 cucchiaino di semi di finocchio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di salsiccia cruda, a tocchetti (2 cm)
- 50 g di vino rosso
Salsa all'uva
- 250 g di uva rossa senza semi, gli acini
- 1 pizzico di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di senape
- 10 g di vino rosso
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 828 kJ / 198 kcal
- Białko
- 7.2 g
- Węglowodany
- 4.7 g
- Tłuszcz
- 16.7 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Uova sode ripiene
1h 10min
Bocconcini di vitello con mele cotogne
1h 5 min
Cotechino in crema di lenticchie
50min
Uova alla coque in salsa alla senape
30min
Carpaccio di patate con salsa tapenade
35min
Marinatura salvia, vino bianco e limone
15 Min
Insalata riccia con pere e Gorgonzola
50min
Insalata di fragole, soncino e Parmigiano reggiano
10min
Brasato con salsa alle mele e brut
2h 30min
Uova ripiene
40min
Insalata capricciosa di carne
15 Min
Canapè al prosciutto Serrano
40min