Urządzenia i Akcesoria
Praliné
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
1 bocal
Składniki
-
150 g de sucre en poudre
-
3 c. à soupe d'eau
-
130 g d'amandes émondées
-
150 g de noisettes
-
1 gousse de vanille en morceaux
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bocal
Białko
58 g
Kalorie
10079 kJ /
2409 kcal
Tłuszcz
164 g
Węglowodany
171 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Praliné maison rapide
1 godz.
Eclair caramel-noisette
2 godz.
Paris-brest
3 godz. 10 min
Pâte sucrée
1 godz. 50 min
Entremets exotique
24 godz.
Tartelettes au chocolat, caramel et brownie
14 godz.
Tartelettes au citron meringuées
14 godz. 15 min
Fraisier
15 godz.
Choux craquelins au gianduja
17 godz.
Tarte à la mangue sur sablé breton
14 godz. 30 min
Choux craquelins à la vanille
1 godz. 15 min
Paris-Brest
3 godz.