Urządzenia i Akcesoria
Praliné
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
1 bocal
Składniki
-
150 g de sucre en poudre
-
3 c. à soupe d'eau
-
130 g d'amandes émondées
-
150 g de noisettes
-
1 gousse de vanille en morceaux
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bocal
Białko
58 g
Kalorie
10079 kJ /
2409 kcal
Tłuszcz
164 g
Węglowodany
171 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tarte à la mangue sur sablé breton
14 godz. 30 min
Succès praliné
1 godz. 40 min
Pâte de pistaches
20 min
Choux craquelins au gianduja
17 godz.
Tarte entremets chocolat et noisette
18 godz. 30 min
Tartelettes au chocolat, caramel et brownie
14 godz.
Crème dessert au gianduja
4 godz. 15 min
Choux craquelins à la vanille
1 godz. 15 min
Paris-Brest
3 godz.
Praliné maison rapide
1 godz.
Pannacotta façon cappuccino
4 godz. 30 min
Tartelettes au citron meringuées
14 godz. 15 min