Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 c. à soupe d'huile d'olive, et un peu pour le plat
- 8 petites tomates
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à soupe de ciboulette fraîche
- 1 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
- 1 œuf
- 250 g de ricotta
- 60 g de feta, coupée en dés
- 2 - 3 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1613 kJ / 388 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crumble de tomates, poivrons et olives
45min
Dariole de saumon fumé aux épinards frais
2 godz. 15 min
Mousse de chèvre en habit de poireau
2 Std. 50 Min
Tarte asperge-ricotta
1 Std. 25 Min
Tomates soufflées à la ricotta
30 Min
Crumble de courgette aux herbes et à la ricotta
35 Min
Tomates farcies au thon
35 Min
Tomates farcies au chèvre
40min
Tarte au poivron et chèvre frais
1h 15min
Poivron farci au risotto de romarin
1h 15min
Tomates farcies au chèvre chaud
50 Min
Quiche au parmesan et à la ciboulette
1h 10min