
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
110
g de saumon fumé et quelques brisures pour la finition
lub 110 g de truite fumée et quelques brisures pour la finition - le jus d'un citron jaune
- 230 g de petits-suisses
- 70 g de ricotta
- 8 tranches de pain préalablement grillées
- 200 g d'endives coupées en tronçons
- 2 c. à soupe d'huile neutre (huile de tournesol par ex.)
- 1 c. à café de vinaigre de xérès
- 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 8 feuilles de cerfeuil frais pour la finition
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 496 kcal / 2084 kJ
- Białko
- 22 g
- Tłuszcz
- 22.8 g
- Węglowodany
- 49.5 g
- Błonnik
- 5 g