Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g d'huile d'olive
- 100 g de poivron vert, coupé en morceaux
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 100 g de coulis de tomates en conserve
- 2 gousses d'ail
-
2
c. à café de paprika doux
lub 2 c. à café de pâte de piment - 800 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 400 g d'eau
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g de thon frais, coupé en morceaux (3 x 3 cm)
- 6 brins de persil frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1242 kJ / 296 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 16 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Merlu à la galicienne
45min
Lotte à la provençale
50min
Tajine de poissons au curry
55 min
Poisson au curry
55 min
Cabillaud de Noël au four (Portugal)
1 godz. 15 min
Rougail de poisson
40min
Ramequins de poisson créole
30min
Maquereaux à la moutarde
30min
Blanquette de cabillaud
55 min
Cari poisson
35min
Pot-au-feu de la mer
1h 5min
Osso-buco de cabillaud
45min