
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g d'échalotes
- 30 g de beurre
- 500 g de champignons de Paris frais coupés en quatre
- 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 100 g d'eau
- 400 g de carottes coupées en julienne
- 300 g de poireaux coupés en julienne
- 500 g de lait
- 15 g de farine de blé
- 600 g de filets de merlu coupés en lanières
- 1 paquet de lasagne sèches (9-12 feuilles env.)
- 100 g de fromage râpé
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 348.3 kcal / 1456.3 kJ
- Białko
- 29.5 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Węglowodany
- 21.5 g
- Błonnik
- 5.5 g