Wersje kompatybilne
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g cauliflower, cut into florets
- 80 g onion, cut into halves
- 7 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 tsp extra virgin olive oil
- 1 tsp ground cumin
- 2 tsp curry powder (see Tip)
- ½ tsp ground cardamom
- ¼ tsp ground cloves
- ¼ tsp ground black pepper
- 400 g canned cherry tomatoes, no-added salt
- 120 g water
- 400 g canned chickpeas, no-added salt, rinsed and drained
- 140 g natural yoghurt, high protein (see Tip)
- 400 g boneless lamb leg steaks, cut into pieces (2 cm)
- Wartości odżywcze
- na 4 portions
- Kalorie
- 6100 kJ / 1460 kcal
- Białko
- 153 g
- Węglowodany
- 83 g
- Tłuszcz
- 53 g
- Tłuszcz nasycony
- 16 g
- Błonnik
- 25 g
- Sód
- 628 mg
Alternatywne przepisy
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45min
Sticky pork belly with jasmine rice
1h
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3h 15min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1h 30min
Chocolate mousse pots (Diabetes)
6 Std. 10 Min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45min
Creamy chicken curry and rice
45min
Chilli with rice
50 Min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Apricot Chicken
35 min