![Chorizo and bean winter warmer Chorizo and bean winter warmer](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CB11F780-15AF-4E9E-BE88-4284C2C12E8B/Derivates/DFA4928E-FCAB-43F3-995E-43D855C5F9E5.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g dried black-eyed beans (see Tips)
- boiling water, for soaking
- 1 brown onion, cut into halves
- 20 g oil
- 250 g chorizo, cut into slices (1 cm)
- 5 potatoes (approx. 350 g), cut into cubes (3-4 cm)
- 400 g canned crushed tomatoes
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 300 g water
- 300 g cabbage, shredded
- 1 lime, juice only
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- crusty bread, to serve (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2325.3 kJ / 553.6 kcal
- Białko
- 28.4 g
- Węglowodany
- 56.4 g
- Tłuszcz
- 20.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.1 g
- Błonnik
- 12.5 g
- Sód
- 1542.8 mg
Alternatywne przepisy
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40min
Spanish green lentil and chorizo soup
12h 45min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min
Chorizo meatballs and potato stew
40 min
Barley, bacon and chorizo soup
50min
Sausage ragu with orecchiette
1 godz.
Curried lentils and steamed pumpkin
1 godz. 15 min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 min
One pot pasta with chorizo
35min
Sausage and butter bean winter stew
25min
Chorizo and chicken pasta
50min
Mexican chicken stew
40 min