
Urządzenia i Akcesoria
Kabeljau sous-vide mit Kartoffelstampf
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 Portionen
Składniki
-
Petersilie abgezupft3 Stängel
-
Koriander abgezupft3 Stängel
-
Estragon abgezupft1 Stängel
-
Zwiebel halbiert1
-
Wasser2000 g
-
Zitronensaft30 g
-
Kabeljaufilet, frisch, ohne Haut350 g
-
Pfeffer4 Prisen
-
Salz4 Prisen
-
Kartoffeln in Stücken800 g
-
Butter in Stücken50 g
-
Sahne20 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
350 kcal /
1472 kJ
Białko
21 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
35 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Sód
718 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® TM6
44 Przepisy
Niemcy
Niemcy