Kabeljau sous-vide mit Kartoffelstampf

Kabeljau sous-vide mit Kartoffelstampf

3.0 12 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 Portionen

Składniki

  • Petersilie abgezupft
    3 Stängel
  • Koriander abgezupft
    3 Stängel
  • Estragon abgezupft
    1 Stängel
  • Zwiebel halbiert
    1
    2 Schalotten
  • Wasser
    2000 g
  • Zitronensaft
    30 g
  • Kabeljaufilet, frisch, ohne Haut
    350 g
  • Pfeffer
    4 Prisen
  • Salz
    4 Prisen
  • Kartoffeln in Stücken
    800 g
  • Butter in Stücken
    50 g
  • Sahne
    20 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 350 kcal / 1472 kJ
Białko 21 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 35 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Sód 718 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...