Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 30 g de farine de blé
- 70 g de fécule de maïs
- 1 c. à soupe de sucre vanillé
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 350 g de confiture d'abricots
- sucre glace maison, pour la finition
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1005.4 kJ / 240.3 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 52.1 g
- Tłuszcz
- 2.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gâteau au yaourt
1 Std. 40 Min
Gâteau aux pommes
40 min
Gâteau roulé à la confiture
30 min
Galette classique
1sa 35 dk
Gâteau express
40 min
Roulé chocolat-noisette
1h
Roulé au chocolat
1h 30min
Gâteau au chocolat express
20min
Marbré express au chocolat
45 min
Cake au thon
50 min
Biscuit roulé
1u. 50min
Gâteau renversé à l'ananas
1h