Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 120 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 1 pâte feuilletée maison (490 g)
- farine, pour le plan de travail
- 60 g d'amandes effilées
- 1 jaune d'œuf, battu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1920 kJ / 459 kcal
- Białko
- 5.5 g
- Węglowodany
- 30.9 g
- Tłuszcz
- 34.9 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chocolat au riz soufflé
1h 20min
Sablés choco-coco
45min
Carrés menthe-chocolat
5 godz.
Coupelles de chocolat
2h 45 min
Paille à la confiture
1hod. 30min
Biscuits croquants choco coeur tendre caramel
2h 35 min
Croissants façon pain au chocolat
3hod. 35min
Miniviennoiseries express
5h 20min
Barres choco-coco
1h
Cœurs sablés rose
40min
Cupcake chocorange
50min
Barres chocolat-caramel
1hod. 30min