Urządzenia i Akcesoria
Light and Fresh Beet Pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 portions
Składniki
-
red beets washed and peeled, halved (approx. 3 beets), divided9 oz
-
water30 oz
-
linguine6 oz
-
unsalted butter3 tbsp
-
pistachios2 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
goat cheese crumbled½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22 g
Kalorie
3318 kJ /
793 kcal
Tłuszcz
43 g
Błonnik
9 g
Węglowodany
84 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tofu Stew
30min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Vegan "Beefy" Burger
1h 40min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Chicken and Quinoa Salad
50min
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
1h 10min
Greek Vegetables
1h
Eggplant and Tomato Pasta
45min
Falafel Waffle
40min
Fish Tacos
45min
Tofu Ramen Bowl
55min
Rolled Frittata
55min