Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 9 oz red beets, washed and peeled, halved (approx. 3 beets), divided
- 30 oz water
- 6 oz linguine
- 3 tbsp unsalted butter
- 2 oz pistachios
- 1 oz extra virgin olive oil
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- ½ oz goat cheese, crumbled
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3318 kJ / 793 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 84 g
- Tłuszcz
- 43 g
- Błonnik
- 9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lemon Orzo
40 Min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 Min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 Min
Borscht
25 min
Green Shakshuka
40 Min
Blinis - Buckwheat Pancakes
1h 30 min
Mediterranean Farro Salad
1 Std. 35 Min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Shrimp Orzo with Peas
30 min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min