![Light and Fresh Beet Pasta Light and Fresh Beet Pasta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/23E390E9-D6AD-43B5-8BE2-FBA1893B37F0/Derivates/62EF0D2F-DEA2-449F-B0B1-D7101B5E30D8.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 9 oz red beets, washed and peeled, halved (approx. 3 beets), divided
- 30 oz water
- 6 oz linguine
- 3 tbsp unsalted butter
- 2 oz pistachios
- 1 oz extra virgin olive oil
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- ½ oz goat cheese, crumbled
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3318 kJ / 793 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 84 g
- Tłuszcz
- 43 g
- Błonnik
- 9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
45 min
Southwest Quinoa
40 min
Vegetarian Chili
50 min
Almond Pulp Galette with Tomatoes
1h 50min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 godz. 5 min
Cauliflower Steaks
45 min
Pumpkin Chili
50 min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1 godz. 20 min
Vegetable Stew
1 Std. 15 Min
Kabocha Sage Risotto
40 min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
Lentil loaf
1 godz. 55 min