Urządzenia i Akcesoria
Light and Fresh Beet Pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 portions
Składniki
-
red beets washed and peeled, halved (approx. 3 beets), divided9 oz
-
water30 oz
-
linguine6 oz
-
unsalted butter3 tbsp
-
pistachios2 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
goat cheese crumbled½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22 g
Kalorie
3318 kJ /
793 kcal
Tłuszcz
43 g
Błonnik
9 g
Węglowodany
84 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil Hummus
10 min
Pea Pesto with Ricotta
10 min
Monster Mash with Black Sesame Crackers
1 godz. 10 min
Collard Greens
1 godz. 5 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 min
Roasted Red Pepper Aioli
20 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Barley and Tomato Salad
45 min
Avocado Deviled Eggs
25 min
Cauliflower Steaks
45 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min