Urządzenia i Akcesoria
Carrot, Feta and Mint Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
fresh mint leaves only, torn into pieces, divided7 sprigs
-
lemon juice1 ½ oz
-
extra virgin olive oil1 ½ oz
-
ground cumin1 ½ tsp
-
ground paprika2 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
water17 ½ oz
-
baby carrots (approx. 3 bunches), peeled and tops trimmed24 ½ oz
-
feta cheese crumbled, to garnish2 - 3 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
864 mg
Białko
5 g
Kalorie
916 kJ /
219 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Peach and Almond Ice Cream
8 godz. 10 min
Southwest Quinoa
40 min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1 godz. 45 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1 godz. 20 min
Vegetarian Burger
1 godz. 15 min
Hummus (Ilan Hall)
9 godz. 5 min