Urządzenia i Akcesoria
Carrot, Feta and Mint Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
fresh mint leaves only, torn into pieces, divided7 sprigs
-
lemon juice1 ½ oz
-
extra virgin olive oil1 ½ oz
-
ground cumin1 ½ tsp
-
ground paprika2 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
water17 ½ oz
-
baby carrots (approx. 3 bunches), peeled and tops trimmed24 ½ oz
-
feta cheese crumbled, to garnish2 - 3 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
864 mg
Białko
5 g
Kalorie
916 kJ /
219 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach and Artichoke Dip
20 Min
Guacamole
5 Min
Ratatouille with Pecorino
1 Std. 5 Min
Green Bean Gremolata
25 Min
Asparagus with Cashew Cream
20 Min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 Min
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
1 Std. 10 Min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 Min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 Std.
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 Min
Mushroom and Artichoke Dip
25 Min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 Min