Urządzenia i Akcesoria
Carrot, Feta and Mint Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
fresh mint leaves only, torn into pieces, divided7 sprigs
-
lemon juice1 ½ oz
-
extra virgin olive oil1 ½ oz
-
ground cumin1 ½ tsp
-
ground paprika2 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
water17 ½ oz
-
baby carrots (approx. 3 bunches), peeled and tops trimmed24 ½ oz
-
feta cheese crumbled, to garnish2 - 3 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
864 mg
Białko
5 g
Kalorie
916 kJ /
219 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 min
Guacamole
5 min
Southwest Quinoa
40 min
Green Bean Gremolata
25 min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45 min
Holiday Couscous (Kris Morningstar)
50 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Caesar Salad
30 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Mediterranean Farro Salad
1 godz. 35 min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 min