Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
TM6 TM5

Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad

4.1 (58 ocen)

Składniki

Rice

  • 9 oz basmati rice
  • ½ tsp salt
  • 24 oz water

Carrot Salad

  • 5 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
  • 2 tsp lime juice
  • 2 tsp sesame oil
  • 1 oz rice vinegar
  • 1 tbsp maple syrup
  • 2 tsp sesame seeds, plus extra to garnish

Kung Pao Cauliflower

  • 2 oz tamari sauce, divided
  • 2 tbsp corn starch, divided
  • ½ tsp dried chili flakes
  • 32 oz cauliflower florets, cut into bite size pieces
  • 2 garlic cloves
  • 2 tsp ginger paste
  • ½ oz olive oil
  • 1 red chili pepper halved, destemmed and seeds removed
  • 2 green onions, divided (1 in pieces, 1 sliced, to garnish)
  • ½ tsp vegetable stock paste
  • 1 oz hoisin sauce
  • 7 oz water
  • 1 oz rice vinegar
  • 1 tbsp maple syrup

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1854.8 kJ / 443.3 kcal
Białko
11.9 g
Węglowodany
82.4 g
Tłuszcz
8.2 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Błonnik
7.6 g
Sód
1408 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy