
Urządzenia i Akcesoria
Wolno gotowany gulasz cielęcy z warzywami (z osłoną noża miksującego)
Składniki
-
oliwy z oliwek70 g
-
ząbki czosnku3
-
cielęciny bez ścięgien, pokrojonej w 3 cm kostkę, osuszonej ręcznikiem papierowym500 g
-
białego wina100 g
-
cebuli pokrojonej w ćwiartki150 g
-
mąki pszennej10 g
-
szynki gotowanej, wędzonej pokrojonej w kostkę70 - 80 g
-
papryki słodkiej, mielonej1 łyżka
-
wody400 g
-
koncentratu bulionu mięsnego, wykonanego w TM1 łyżeczka
-
mieszanki warzyw, mrożonej500 - 550 g
-
jajka ugotowane na twardo pokrojone w ćwiartki4
Wartości odżywcze na 1 porcję
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Gulasz wołowy (z osłoną noża miksującego), „ryż” kalafiorowy; Bezglutenowe ciasto cytrynowe
1h 45min
Wolno gotowana wołowina z pieczarkami (z osłoną noża miksującego)
5h 20min
Wołowina po burgundzku; Ciasto cytrynowe z syropem cytrynowym
2h 20min
Rumienienie wołowiny z papryką i cebulą
35min
Gulasz wołowy z grzybami i rozmarynowym pęczakiem
1h 50min
Gulasz z sarniny z czekoladą
9h 30min
Wieprzowina w sosie z czarnej fasoli
30min
Wolno gotowany kremowy gulasz z indyka z pieczarkami (z osłoną noża miksującego)
4h
Gulasz wołowy z papryką
1h 25min
Wolno gotowana wołowina w sosie whisky z ziemniakami (z osłoną noża miksującego)
2h 50min
Wolno gotowane żeberka w sosie barbecue (z osłoną noża miksującego)
4h 25min
Pomidorowy gulasz wołowy z pureé ziemniaczanym z marchewką
50min