Urządzenia i Akcesoria
Wolno gotowany gulasz cielęcy z warzywami (z osłoną noża miksującego)
Składniki
-
70 g oliwy z oliwek
-
3 ząbki czosnku
-
500 g cielęciny bez ścięgien, pokrojonej w 3 cm kostkę, osuszonej ręcznikiem papierowym
-
100 g białego wina
-
150 g cebuli pokrojonej w ćwiartki
-
10 g mąki pszennej
-
70 - 80 g chudego boczku, wędzonego, pokrojonego w kostkę70 - 80 g szynki gotowanej, wędzonej pokrojonej w kostkę
-
1 łyżka papryki słodkiej, mielonej
-
400 g wody
-
1 kostka bulionu mięsnego (na 0,5 l), pokruszona1 łyżeczka koncentratu bulionu mięsnego, wykonanego w TM
-
500 - 550 g mieszanki warzyw, mrożonej
-
4 jajka ugotowane na twardo pokrojone w ćwiartki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wolno gotowane udka z kurczaka w sosie paprykowym z ryżem (z osłoną noża miksującego)
4 godz. 45 min
Cielęcina (sous-vide, z osłoną noża miksującego) z chipsami z jabłek i ziemniaków
5 godz. 10 min
Żeberka wieprzowe w sosie z czarnej fasoli
1 godz. 35 min
Gulasz wołowy z papryką
1 godz. 25 min
Wolno gotowany gulasz wołowy z dynią i papryką (z osłoną noża miksującego)
5 godz. 45 min
Wolno gotowany gulasz cielęcy
2 godz. 10 min
Gulasz cielęcy z ziemniakami i jabłkiem
1 godz. 25 min
Wolno gotowane pulpety w sosie pomidorowym (z osłoną noża miksującego)
3 godz. 40 min
Kotlety jagnięce, purée ziemniaczane ze szpinakiem i sos miętowy
1 godz.
Pomidorowy gulasz wołowy z pureé ziemniaczanym z marchewką
50 min
Pulpety wieprzowe z kiszoną kapustą i sosem jałowcowym
45 min
Gulasz wieprzowy
50 min