Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de sucre en poudre
- 200 g d'eau
- 100 g de crème de cassis
- 800 g de fraises, coupées en dés
- 500 g de melon, coupé en dés ou prélevé en billes
- 4 feuilles de menthe fraîche, ciselées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 403 kJ / 96 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fruits d'été en papillote
20min
Soupe de fruits rouges
2hod. 10min
Soupe glacée aux amandes
1h 15min
Mousse d'abricot aux amandes
Nessuna valutazione
Soupe de melon au marsala
2hod. 10min
Gratin de clémentine
30min
Fraîcheur de nectarine
25min
Soupe de fruits au muscat de beaumes-de-venise
45min
Barquettes d'endive aux miettes de crabe
20min
Soupe de fruits rouges
2hod. 10min
Soupe de melon au basilic
2h 15min
Fraîcheur de nectarine en verrines
25min