Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de sucre en poudre
- 200 g d'eau
- 100 g de crème de cassis
- 800 g de fraises, coupées en dés
- 500 g de melon, coupé en dés ou prélevé en billes
- 4 feuilles de menthe fraîche, ciselées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 403 kJ / 96 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Compote à l'orange et crémeux de fromage blanc
1h 25min
Velouté de cresson à l'orange
35 min
Soupe de melon au basilic
2h 15min
Fraîcheur de nectarine en verrines
25 min
Chutney framboise et poivron
1h
Pêches pochées, framboises, amandes
45 min
Fraîcheur de nectarine
25 min
Gratin de raisin en sabayon
20 min
Crème de pêche et jambon serrano croquant
45 min
Papillote de pêches aux fruits rouges
30 min
Soupe de fruits rouges
2 godz. 10 min
Crème anglaise à l'orange
1h