Gratin de figues
TM31 TM5 TM6

Gratin de figues

4.1 (15 ocen)

Składniki

  • 10 g de beurre doux, pour les ramequins
  • 4 jaunes d'œufs
  • 2 c. à soupe de marsala liquoreux aux amandes
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 60 g de cassonade
  • 1 c. à soupe de fécule de maïs
  • 12 figues fraîches, coupées en quatre
  • 6 pincées de cannelle en poudre

Wartości odżywcze
na 1 portions
Kalorie
1180 kJ / 282 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
30 g
Tłuszcz
17 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy