Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 1000 g de faisselle
Le jour même
- 50 g d'échalote
- ½ gousse d'ail
- 20 g de vinaigre de vin
- 15 g de vin blanc
- 50 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 15 g de ciboulette fraîche, ciselée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1129 kJ / 270 kcal
- Białko
- 11.5 g
- Węglowodany
- 11.5 g
- Tłuszcz
- 19.5 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gratinée aux oignons
50min
Tapenade
10min
Terrine de foies de volaille au porto
5 Std. 50 Min
Fondue savoyarde
25min
Saucisson brioché de Lyon
3 Std. 25 Min
Quenelles nature sauce nantua
3 Std. 40 Min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1h 15min
Aïoli traditionnel
10min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55min
Anchoïade
15min
Fondue savoyarde
15min
Sauce gribiche
15min