Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g d'eau
- 2 œufs
- 4 pavés de saumon frais (170 g chacun)
- du sel
- du poivre moulu
- ½ bouquet de persil frais, équeuté
- ½ bouquet de cerfeuil frais
- 20 cornichons au vinaigre
- 1 c. à soupe de moutarde
- 70 g d'huile neutre
- 2 c. à soupe de câpres en saumure
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2295 kJ / 551 kcal
- Białko
- 40 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 42 g
Alternatywne przepisy
Baba aux agrumes
8 godz. 45 min
Pommes de terre, haddock et épinards
35min
Sauce à l'oseille
25min
Sauce béarnaise
40min
Coquille Saint-Jacques à l'estragon
45min
Asperges sauce mousseline
1h
Œuf mi-mollet aux épinards
1h 50 min.
Cabillaud, royale à l’ail et lard paysan, velouté de petits pois et crumble au thym
1 Std. 40 Min
Sauce aux câpres
30min
Sauce rouille
10min
Tournedos, sauce au poivre et pommes duchesse
1h 50 min.
Sauce gribiche
15min