Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g d'eau
- 2 œufs
- 4 pavés de saumon frais (170 g chacun)
- du sel
- du poivre moulu
- ½ bouquet de persil frais, équeuté
- ½ bouquet de cerfeuil frais
- 20 cornichons au vinaigre
- 1 c. à soupe de moutarde
- 70 g d'huile neutre
- 2 c. à soupe de câpres en saumure
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2295 kJ / 551 kcal
- Białko
- 40 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 42 g
Alternatywne przepisy
Poireaux en vinaigrette de betterave
35min
Champignons farcis
13 Std. 15 Min
Mijoté de lotte aux épices
50min
Sauce béarnaise
40min
Salade tiède d'aile de raie aux radis, girolles et noisettes
40min
Champignons à la grecque à la harissa
4 godz. 40 min
Asperges sauce mousseline
1u.
La mayonnaise inratable
10min
Filets de rouget sauce safranée
45 min
Côte de bœuf, sauce moutarde
2u.
Rognons de veau au xérès
25min
Sauce gribiche
15min