
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de crème liquide entière très froide
- 4 jaunes d'œufs
- 100 g de vin blanc liquoreux type coteaux-du-layon
- 600 g de raisins
- 80 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 152.8 kcal / 610.5 kJ
- Białko
- 4 g
- Tłuszcz
- 2.7 g
- Węglowodany
- 26.3 g
- Błonnik
- 3.2 g