Soupe de poire au vin rouge

Soupe de poire au vin rouge

4.6 15 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • 500 g de vin rouge (cépage merlot par exemple)
  • 1 c. à café de cannelle en poudre
  • 1 clou de girofle
  • 1 pincée de gingembre en poudre
  • 1 étoile de badiane
  • 100 g de sucre en poudre
  • 700 - 800 g de poires coupées en quatre
  • 40 g de jus de citron

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 307 kcal / 1290 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 50 g
Błonnik 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...