Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de vin blanc fruité
- 1 - 2 pincées de vanille Bourbon en poudre
- 150 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de rhum
- 900 g de fruits rouges frais variés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 547 kJ / 130 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Velouté de champignons
20min
Velouté de petits pois Chef Laurent CLEMENT
30min
Verrines "toutes vertes"
30min
Gaspacho de tomate à la framboise
15 Min
Soupe de fruits rouges
2 godz. 10 min
Soupe fraise-melon à la crème de cassis
2 godz. 10 min
Morir soñando (cocktail dominicain)
10 min
Velouté de courgette
25min
Carpaccio de saint-jacques
45min
Sabayon aux raisins
15 Min
Velouté de châtaigne en cappuccino
45min
Soupe de fraise à la menthe
15 Min