Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de vin blanc fruité
- 1 - 2 pincées de vanille Bourbon en poudre
- 150 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de rhum
- 900 g de fruits rouges frais variés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 547 kJ / 130 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sabayon gratiné aux clémentines
25 min
Verrine exotique
5min
Jus printanier radis-pomme
5min
Soupe de fruits rouges
2 Std. 10 Min
Soupe de melon au marsala
2 Std. 10 Min
Gaspacho concombre, cumin et gouda
10min
Soupe de melon vanillée à la menthe
5min
Papillote de pêches aux fruits rouges
30 min
Royale de crevettes grises, mousse de potiron
1 Std. 30 Min
Soufflé glacé au Grand Marnier®
3 godz. 15 min
Pétillant concombre gingembre
5min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15min