Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 650 g de chair de melon
- 100 g de marsala liquoreux ou moelleux à l'amande
- le jus d'1/2 citron jaune
- 3 feuilles de menthe fraîche
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de sucre en poudre, à ajuster en fonction des goûts (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 258 kJ / 61 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 11.2 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Błonnik
- 1 g
Alternatywne przepisy
Soupe de melon vanillée à la menthe
5 Min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15 Min
Menu express - Soupe de pastèque au balsamique
20min
Pêche pochée au thym
3小时 20 分钟
Granité à la tomate
12h
Velouté de concombre glacé
10 Min
Velouté glacé de concombre au lait de coco
3h 30min
Soupe glacée de poivrons grillés
50 Min
Soupe de fruits rouges
2 godz. 10 min
Pêches au basilic
30min
Soupe de melon au basilic
2 godz. 15 min
Gaspacho de melon
10 Min