Poires au vin rouge

Poires au vin rouge

4.7 42 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 portions

Składniki

  • 500 g de vin rouge (beaujolais par ex.)
  • 100 g de sucre en poudre
  • 1 c. à café de miel
  • 2 bâtons de cannelle (approx. 5 g)
  • 3 clous de girofle
  • 800 g de poires bien mûres, épluchées, coupées en quartiers et épépinées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 204 kcal / 853 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 36 g
Błonnik 3.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...