Maquereaux au vin blanc

Maquereaux au vin blanc

3.3 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • 8 filets de maquereau frais entiers (4 maquereaux)
  • 100 g de gros sel
  • 2 oignons nouveaux coupés en rondelles
  • 100 g de carotte coupée en rondelles
  • 250 g d'eau
  • 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 20 g de sucre en poudre
  • 400 g de vin blanc sec
  • 5 g de vinaigre de vin blanc
  • 1 étoile de badiane
  • 1 c. à café de graines de coriandre

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 203.3 kcal / 847.5 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 7.8 g
Węglowodany 9 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Sód 295.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...