Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
450
g de mangue, en morceaux (2 moyennes)
lub 450 g de mangue surgelée, en morceaux - 1 yaourt nature brassé
- 4 fruits de la Passion
- 20 g de cassonade
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 581 kJ / 137 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Glace pêche-fraise
15min
Glace mangue-Passion
12 godz.
Sorbet framboise, citron vert et romarin
3h 15min
Soupe froide mangue-coco
10min
Sorbet fraise, pastèque et cerise
12 Std. 5 Min
Sorbet fraise-banane
5min
Glace express mangue et lait de coco
10min
Sorbet à la fraise
12 godz.
Sorbet framboise-girofle
12 godz.
Sorbet banane et citron vert
10min
Sorbet mangue-Passion
12 godz.
Sorbet de fruits rouges
10min