Urządzenia i Akcesoria
Glace mangue-Passion
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz.
4 portions
Składniki
-
450 g de mangue surgelée, en morceaux450 g de mangue en morceaux (2 moyennes)
-
1 yaourt nature brassé
-
4 fruits de la Passion
-
20 g de cassonade
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
581 kJ /
137 kcal
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Saveurs Thermomix® n°15
65 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Sorbet mangue-Passion
12 godz.
Sorbet de fruits rouges
10 min
Sorbet banane et citron vert
10 min
Glace express mangue et lait de coco
10 min
Sorbet framboise, citron vert et romarin
3 godz. 15 min
Sorbet fraise, banane et menthe
4 godz. 15 min
Glace pêche-fraise
15 min
Sorbet fraise-banane
5 min
Glace mangue-Passion
12 godz.
Sorbet framboise-girofle
12 godz.
Sorbet à la fraise
12 godz.
Sorbet mangue-gingembre, gambas et tuile au sésame
1 godz. 5 min