Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
450
g de mangue, en morceaux (2 moyennes)
lub 450 g de mangue surgelée, en morceaux - 1 yaourt nature brassé
- 4 fruits de la Passion
- 20 g de cassonade
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 581 kJ / 137 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sorbet fraise, banane et menthe
4 Std. 15 Min
Glace mangue-Passion
12u.
Sorbet mangue-gingembre, gambas et tuile au sésame
1 Std. 5 Min
Sorbet ananas-citron vert et ananas rôti
40min
Sorbet fraise, pastèque et cerise
12h 5min
Glace express mangue et lait de coco
10 Min
Sorbet banane et citron vert
10 Min
Sorbet de fruits rouges
10 Min
Sorbet fraise-banane
5 min
Sorbet à la framboise
15 Min
Sorbet à la fraise
12u.
Sorbet mangue-Passion
12u.