Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 300 g de fraises, coupées en morceaux
- 300 g de pastèque, coupée en morceaux
- 200 g de cerises dénoyautées et coupées en morceaux
- 200 g d'eau
- 20 g de sucre
- le jus d'un citron jaune
Le jour même
- 20 g d'amandes effilées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 588 kJ / 139.5 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 22.3 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 5.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jus de pommes
20min
Glace melon-pastis et gressins au sésame
2 Std.
Sorbet ananas-citron vert et ananas rôti
40min
Glace mangue-Passion
12h
Coupe glacée à la coco, coulis à l'ananas
11h
Smoothie abricot, estragon et lait d'amande
10 Min
Glace au yaourt, à la fraise et à la myrtille
10 Min
Sorbet de fruits rouges
10 Min
Sorbet fraise-banane
5 Min
Sorbet à la framboise
15 Min
Pâte à crêpe vanillée
1 Std. 40 Min
Sorbet à la fraise
12h