Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 œufs moyens (53-63 g), froids
- 400 g de jus de betterave
- l'eau jusqu'au marquage 1 litre (l)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 61 mg
Alternatywne przepisy
Cuire du riz long complet
55 min
Pizza à l'agneau et aux petits pois
1h
Mélange pour viande à griller
5min
Pommes de terre Cuisson lente (TM6)
45 min
Calamars sous-vide
4 Std. 15 Min
Crème de petits pois au basilic, œufs durs et fondant citron
1h 5 min
Œufs de couleur jaune
55 min
Œufs de couleur bleu clair
55 min
Filet de lieu noir et sauce échalotes sous-vide
40 min
Filet de poulet, petits pois et pommes de terre sous-vide
1h 10 min
Glace à la fraise façon italienne
40 min
Fruits frais, crumble de sarrasin et crème chantilly
40 min