Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 œufs moyens (53-63 g), froids
- 400 g de jus de betterave
- l'eau jusqu'au marquage 1 litre (l)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 61 mg
Alternatywne przepisy
Œuf à la coque et petites mouillettes de filo
35 Min
Haricots verts "blistés" à la chinoise (Hestan Cue™)
25 dk
Poireaux et œufs durs, sauce gribiche
35 Min
Pâte à pizza
49h 30min
Mode Cuisson des oeufs
20 Min
Œufs de couleur jaune
55 dk
Tartine œuf mi-dur, mayonnaise aux agrumes et fromage
25 dk
Œufs de couleur bleu clair
55 dk
Brochettes merguez-abricot
50 dk
Coquillettes express
30 dk
Salade de pommes de terre et œufs durs façon César
50 dk
Brocoli et pommes de terre, sauce au bleu
30 dk