Œufs de couleur rouge-marron

Œufs de couleur rouge-marron

5.0 2 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
6 portions

Składniki

  • œufs moyens (53-63 g) froids
    6
  • de jus de betterave
    400 g
  • l'eau jusqu'au marquage 1 litre (l)

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 61.7 kcal / 258 kJ
Białko 5.3 g
Tłuszcz 4.2 g
Węglowodany 0.3 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Sód 61 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...