Wersje kompatybilne
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de crème liquide entière, 30 ou 35% de MG
- 50 g de sucre en poudre
- le zeste de 2 citrons jaunes non traités, râpés
- 500 g de framboises
- 200 g d'eau de coco
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 922 kJ / 222 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 16 g
Alternatywne przepisy
Crêpe Belle-Hélène
40min
Crème fouettée au citron
10min
Sucre glace
5min
Mayonnaise
5min
Sauce béchamel Mode Sauce
15min
Œufs à la neige au coulis de poires
3h 55 min
Lieu et pommes de terre vapeur, sauce beurre blanc au citron vert
40min
Chantilly au chocolat
2 Std. 10 Min
Purée de pomme de terre et merguez
55 min
Crème brûlée à la vanille
3 Std. 45 Min
Mousse chocolat-tonka
4h 20min
Choux chantilly et fruits rouges
2 Std.