Tartare de bœuf à la betterave

Tartare de bœuf à la betterave

3.0 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • 250 g de betterave crue coupée en morceaux
  • 60 g d'échalotes coupées en deux
  • 30 g de jus de citron fraîchement pressé
  • 40 g d'huile d'olive
  • 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 800 g de filet de bœuf

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 436.2 kcal / 1824.5 kJ
Białko 46 g
Tłuszcz 23.8 g
Węglowodany 9.2 g
Błonnik 1.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...